STEAKHOUSE DE BEER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 336 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse De Beer. Meer weten? Ontdek meer

9 feb 2023 om 3:46 Lekkere broodjes, mooi op tijd.
5 feb 2023 om 21:34 Super snel, en heel lekker gegeten.
2 feb 2023 om 22:46 Eten perfect, voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ze de sauzen vergeten waren. Had graag de 2 smaken geproeft.
2 feb 2023 om 20:53 Super snel en heerlijk eten met veel smaak. 1 van de beste uit Hoorn.
29 jan 2023 om 20:21 Ondanks dat alles mis liep. Het eten was super en heeft de eigenaar het ruimschoots goedgemaakt. Erg bedankt voor de extra’s
29 jan 2023 om 20:15 Lekker gegeten, lekker warm en mooi op tijd ! Zeker een tent om aan te raden.
28 jan 2023 om 22:09 Eten werd lekker vlot bezorgd. Schatting 58 min. Werkelijk 20 min. Het lag meer aan de afstand dan aan de bezorger, geloof ik, maar toch... en het was lekker!
20 jan 2023 om 20:43 Heel goed, beste van Hoorn
15 jan 2023 om 21:00 Erg lekkere döner rol met veel groenten en saus. Ga ik zeker nog een keer nemen
6 dec 2022 om 16:55 Ik had shoarmaschotel met gebakken champignons, ui en paprika. Het shoarmavlees heerlijk gekruid en mals, echt zonde om daar een sausje over te doen. Gewoon lekker opeten met een hapje sla erbij. Ik was blij verrast over de kwaliteit van de shoarma !
4 dec 2022 om 21:36 Helaas, de kapsalon was afgekoeld waardoor de kaas hard geworden was maar de smaak was opzich erg lekker. De kefta was erg lekker voor herhaling vatbaar, deze was nog wel warm.
1 dec 2022 om 21:10 Eten was lauw en de patat was zo droog en doorbakken. Zaten zelfs zwarte patatjes tussen. Niet wat ik normaal gewend ben.